Compres a H&M

Hola a totes!!
Avui he aprofitat les rebaixes per arrasar el H&M. M’he comprat 12 pinta ungles per 9 euros!!! He fet comptes ràpidament i si els hagués comprat en època de no rebaixes m’haguessin costat 30’55 euros així que val la pena esperar a les rebaixes. Visca!

He de dir que he anat a diversos H&M i he pogut observar que en un tenien tots els pinta ungles rebaixats a 2 euros (H&M Portal del Àngel, Barcelona) i en canvi a un altre els tenien a 1 euro (H&M de les Rambles de Barcelona). Evidentment els he comprat a on eren més barats. No em sembla just que estiguin a preus diferents sent el mateix producte exacte.

Bé, passo a ensenyar cada un dels pinta ungles.
En primer lloc us mostro quatre colors de la mateixa col·lecció. El pot és de 15 mil·lilitres  D’esquerra a drets són: Bon Voyage, Autumn Sunset, Wine and Dine i Free Your Mind. A les fotos hi ha dues capes de cada esmalt. Són molt i molt cobrents.

Són colors metàl·lics molt bonics. Bon Voyage és un verd de color herba que recorda al turquesa. 

L’Autumn Sunset és un color semblant al coure i al color camel. Personalment m’encanta. 

Wine and Dine és un rosa pujat o un color vi clar molt atractiu i femení. 

Free Your Mind és un blau elèctric comú però molt interessant. 

A continuació, dos duos: un en color plata i l’altre en daurat. Es tracta de un esmalt opac i un esmalt amb purpurina molt fins i poc densa. Crec que la qualitat dels glitters és baixa.
Sparkling Silver i Sparkling Glitter.
Glam Gold i Glam Glitter.
Estan ordenats com en les fotos dels esmalts.

Un altre duo d’esmalts. Tenen un color d’or antic. I formen part de la col·lecció on hi havia els pinta ungles City i Zoo que us vaig mostrar en aquest post. En la foto he aplicat primer el color base, anomenat Back by Noon i després una capa de purpurina Into the Wild. No cobreix tant com en els esmalts City i Zoo. 
Per últim, dos esmalts que he deixat per el final ja que són els més senzills i dels quals esperava un resultat millor. Però pel preu que vaig pagar estan força bé.
En primer lloc Antique Gold. A dins del pot es veu molt bonic però a la ungla queda lleig ja que no és gaire cobrent. En la foto porto tres capes… 
I en segon lloc, l’esmalt New Moon. és tracta de fleckies de color daurat però que posats es veuen bastant transparents. Suposo que a sobre d’un altre esmalt queda millor.

Antique Gold.
New Moon
Tres capes de Antique Gold.

Dues capes de New Moon.

Bé dons, fins aquí aquest llarg post de fotos i una mica de text 😉 Personalment a mi el que m’agrada d’un blog de pinta ungles és que hi hagi poc text i molta foto i es el que he intentat fer en aquest post.
Espero que us hagi agradat i fins a la pròxima 😉
Anuncis

8 pensaments sobre “Compres a H&M

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s